Vill du jobba med oss i ditt nästa projekt? Vi vill gärna höra från dig! Vi tror på nära, transparenta möten där vi tillsammans tar fram bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss

Copyright © 2022 Solid Red AB
Org. nr. 559185-2123

logo frame logo text solid logo text red
Solid Red background

En ny digitalbyrå

Vi skapar digitala lösningar för människor, med människor

Kontakta oss

Vad vi gör

  Appar

  Vill du kunna erbjuda dina kunder och medarbetare snabb tillgång till dina tjänster? Vill du snabbt kunna nå dem med information, oavsett var de befinner sig? Då kan en app vara det du behöver. Vi utvecklar appar som kan användas på flera plattformar.

  Hemsidor

  En hemsida är en viktig platform för alla företag. Oavsett om det är för att sälja produkter, eller bara för att visa att man finns. Vi hjälper er att utveckla en hemsida som är anpassad för era behov, så att ni kan fokusera på vad ni kan bäst.

  E-handel

  En riktigt bra e-handel kan vara en stor tillgång för företag som säljer produkter. Kunder kan enkelt handla där de föredrar, direkt från datorn eller mobilen. Oavsett om du vill använda WooCommerce eller någon annan plattform så kan vi hjälpa dig.

  IT-system

  Behöver du mer än bara en hemsida? Behöver du koppla ihop en mobilapp med en API tillsammans med en administratörspanel? Vissa lösningar är mer tekniskt komplexa än andra. Därför skräddarsyr vi IT-system efter just dina behov.

  Affärsutveckling

  Digital transformation kan utveckla verksamheter och öppna upp för nya affärsmöjligheter. Med hjälp av strategiska och matematiska modeller hjälper vi allt från start-ups till större företag att dra nytta av våra digitala lösningar på bästa sätt.

  Branding

  Alla företag, organisationer och individer är på något sätt unika. Logotyper, färger, språkbruk och typsnitt är exempel på beståndsdelar i ett varumärke som förmedlar en identitet. Låt oss tillsammans visa världen din bästa, unika sida.

En digital framtid ställer krav. Därför står vi redo med öppna sinnen där nytänkande lösningar får stå i rampljuset.

Vilka vi är

Vi tycker om kommunikation och teknologi som hjälper dig att spara tid och resurser. Vi löser problem, möter behov och förverkligar drömmar och idéer. Med en förståelse för dig, dina kunder och en känsla för nytänkande lösningar utvecklar vi appar, webbsidor och komplexa IT-system. Det finns alltid en lösning. Det är grunden för vår kreativitet.

Vill du jobba med oss i ditt nästa projekt? Vi vill gärna höra från dig! Vi tror på nära, transparenta möten där vi tillsammans tar fram bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss

Vi är en digitalbyrå med kompetens inom affärsutveckling, grafisk design, mekatronik och IT. Vi skapar lösningar som för din organisation framåt med människan i fokus. Därtill tror vi att samarbete är en nyckelkomponent för att skapa framgångsrika lösningar. Därför jobbar vi med några av de bästa inom grafisk design, varumärkesutveckling och innehållsskapande.

Case

undefined

undefined